tiistai 13. helmikuuta 2018

Gluteiiniton teeleipä

       Gluteenittomat teeleivät

  • 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl juustoraastetta (L)
  • ½ dl juoksevaa margariinia (L)
  • ½ dl maitoa (L)
  • 1 prk kermaviiliä (L)
  • 1 kananmuna
Yhdistä kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva margariini (käytin voita), kermaviili (käytin mustamatonta jogurttia), maito, kananmuna ja sekoita nopeasti. Taputtele taikina koko pellille jauhotetuin käsin tai pyörittele sämpylöiksi, pistele haarukalla                                
Paisto 225 asteessa 12-15 minuuttia
 tai kunnes ovat kypsiä.

Mie tein vain puolikkaan taikinan koska kaapin
 kätköistä löytyi vain 2 dl gluteiintonta jauhoseosta.
Levittelin taikinan nuolijalla pellille, koska ne jauhot loppu. Taikinasta tuli mehevä teeleipä, ei kova käntty niikuin yleensä jos olet gluteennittomia leipiä tehnyt. Leipä säilyi jopa seuraavaan päivään asti mehevänä.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️